Главната дејност на Mагнашпед се транспортни услуги, кои се од големо значење за вас и вашето работење!

Како овластени застапници на ДКВ ја нудиме нивната целосна палета на услуги како картички за гориво и безготовинско плаќање, BOX-ови за патарини, поврат на данок од земји во Европска унија, нето фактурирање и уште многу други услуги.

Видови на услуги

  • ДКВ картички за гориво
  • ДКВ BOX (Europe, Italy, TIS PL, Reets, Scandic)
  • ДКВ LIVE
  • Поврат на данок
  • Доколку сте заинтересирани би ни било задоволство да не контактирате за детална презентација на нашата понуда